Komponenty dla przemysłu mleczarskiego
Oferujemy szeroką gamę w pełni aseptycznych komponentów owocowych dla przemysłu mleczarskiego dostosowanych do wymagań klienta i przeznaczenia produktu.
Dostarczamy wysokocukrowe wsady owocowe do serków, wsady z dużą ilością owoców do jogurtów oraz wsady na bazie koncentratów i przecierów owocowych do jogurtów pitnych, maślanek i kefirów smakowych. W ofercie posiadamy również wsady typu "light" -bezcukrowe lub o obniżonej zawartości cukru.
Na życzenie klienta możemy przygotować produkty o zróżnicowanych parametrach fizykochemicznych, dodatkowo wzbogacane składnikami prozdrowotnymi.
Najpopularniejsze są tradycyjne polskie smaki: truskawka, malina, wiśnia, owoce leśne i brzoskwinia. Polecamy również wsady waniliowe i o smaku wanilii.
Produkty w naszej stałej ofercie
- wsady do jogurtów z kawałkami owoców. Standardowe smaki: truskawka, brzoskwinia, malina, owoce lasu, wiśnia.
- wsady do serków z kawałkami owoców. Standardowe smaki: truskawka, brzoskwinia.
- wsady do maślanki na przecierach i koncentratach owocowych. Standardowy smak: truskawka.
Prosimy o kontakt w sprawie szczegółów i aktualnych cen.
Opakowania
- kontenery zwrotne ze stali kwasoodpornej od 300 do 1000 kg
- worki aseptyczne a 25 kg